Suntem un studio creativ cu mai bine de 10 ani experienta.

Ne place sa lucram pentru clienti care inteleg valoarea designului interior atat sub aspect functional cat si emotional in scopul imbunatatirii calitatii vietii.


Echipa noastra imbina inovatia si experienta pentru a va ajuta sa va regasiti in spatiul dumnevoastra sau sa va proiectati viziunea pe care o aveti.


Experienta ne-a ajutat sa cunoastem foarte bine faptul ca modul in care este perceput ansamblul depinde de calitatea lucrurilor ce il creeaza. De aceea studiem si analizam trendul, dar scopul nostru este sa propunem lucruri noi, inovatoare cu un pas inaintea celor actuale.Sergiu Mindrescu
– Art Director

2003–2007 – Universitatea Tehnica a Moldovei, facultatea "Urbanism si Arhitectura”, specialitatea "Design Interior".

Premii si Onoruri:

1997 – premiant al concursului International de Arta din Republica Macedonia, (au fost selectate 7 persoane din Republica Moldova)

1998 – detinator al premiului III la categoria pictura la Olimpiada din raionul Straseni, Republica Moldova.

2007 – detinator al Diplomei cu mentiune inminata de catre prestedintele Republicii Moldova la absolvirea Universitatii Tehnice a Moldovei.

2007 – detinator al premiului III la concursul pentru tinerii designeri, organizat de reteaua de saloane-magazine „Casa Moderna” impreuna cu reteaua de cafenele „Coffee House”, Uniunea Arhitectilor si Uniunea Designer-ilor din Republica Moldova.

2008 – detinator al premiului I la concursul pentru tinerii designeri, organizat de reteaua de saloane-magazine „Casa Moderna” impreuna cu Centrul Republican pentru Copii si Tineret, Uniunea Arhitectilor si Uniunea Designer-ilor din Republica Moldova.

2011-2014 - Lector Universitar, Universitatea Tehnica a Moldovei, facultatea "Urbanism si Arhitectura”, specialitatea "Design Interior". 

About SmartDesign Image