Cricova. In Vino Veritas

CRICOVA STAND CONCEPTS. Anul 2012. Republica Moldova, or. Chisinau.

Set de concepte elaborate pentru participarea la expoziții a companiei de vin și vinificație Cricova.
Primul stand are forma Arcului de Triumf din Piața Marii Adunări Naționale din centrul Chișinăului și are imaginea arcului imprimată pe el. Asocierea cu Arcul de Triumf se datorează faptului că atât acest monument de arhitectură, cât și produsele companiei vinicole Cricova au ajuns să fie simboluri naționale ale Republicii Moldova atât peste hotare, cât și pentru cetățenii de acasă.

Al doilea stand, executat în stilul high-tech, se potrivește de minune în contextul industrial al halelor mari în care au loc expozițiile. Standul este dominat de impecabila culoare marsala, plină de foc și juice, care este și culoarea vinurilor roșii moldovenești, atât de apreciate pe plan internațional. Dotat cu spații pentru expunerea vinului, cu o mică recepție în față, unde cei curioși pot afla mai multe informații despre produsele Cricova, standul are și o zonă de degustare, aranjată cu o măsuță și câteva fotolii, pentru comoditatea clienților.

Stilul minimalist al celui de-al treilea stand este o plăcută surpriză vizuală, datorată formelor rotunde, atât de binevenite într-un spațiu industrial care poate fi, uneori, extrem  de aglomerat și de obositor. Liniile moi și curbate, combinația dintre materialul dur și compact și materialul sticlos, transparent trimit cu gândul la o capsulă spațială în care îți poți găsi adăpostul pentru o clipă, suficient cât să guști un vin făcut în cele mai bune tradiții moldovenești.

Al patrulea stand este de mărimi mai mari și este destinat, mai curând, expozițiilor în aer liber. Imaginea de fundal a standului recreează beciurile subterane ale Cricovei în proporții naturale, astfel încât vizitatorilor li se creează impresia că sunt într-o scurtă excursie prin vestitele crame. Standul are îndeajuns spațiu pentru a adăposti o mini-terasă cu mese și fotolii confortabile pentru ca oaspeții care rămân să savureze un pahar de vin.

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas

Cricova. In Vino Veritas