Lexus Salon

LEXUS SHOWROOM CONCEPT. Republica Moldova, or. Chisinau. 2009
 
 Create pentru a fascina prin eleganța și luxul lor, dar și pentru a pune și a fi puse cu adevărat în valoare, automobilele Lexuspornesc cu dreptul către cumpărător, ridicându-se exigențelor impuse de factorulshowroom – fiindrespondentul celor mai bune tradiții high-tech, acest design impunător se combină de minune cu sclipirea metalică a caroseriilorde limousine.

Urmând exemplul autoturismelor, designul creat de SmartDesign este în pas cu cele mai noi tehnologii, prezentând piesele auto ca pe niște obiecte de artă. Piatra, îmbrăcată într-un înveliș elegant de sticlă face aluzie la conservarea tradițiilor într-un mod progresist. Pline de atitudine și caracter, mașinile strălucesc pe podiumuri rotative. Glam-ul lor este însutit de multitudinea de beculețe care inundă aerul, fiind distribuite pe toate suprafețele ca niște diamante.

Mobilierul cubic, pus la dispoziția clienților, creează o atmosferă compactă și utilitară. Detaliile nichelate ale interiorului duc mai departe paralela dintre designul autoturismelor și cel al salonului.

Lexus Salon

Lexus Salon

Lexus Salon

Lexus Salon

Lexus Salon

Lexus Salon

Lexus Salon