Classic Apartment V

Apartament de 100 m.p. or. Chisinau, sec. Posta Veche.

Executat în stil baroc, acest interior reușește un număr spectaculos de echilibristică: cornul abundenței într-un spațiu limitat.

Apartamentul întâmpină cu un living decomandat, a cărui miză este paleta de culori acromatice, oscilând între albul mobilierului și al pereților și diferitele nuanțe de negru, care se regăsesc în tapițerie și draperii, totul fiind dominat discret, dar regal, de tușele aurii. Vopsită în nuanțe deschise, mobila din lemn natural conferă bucătăriei un aer luxos, dar plin de prospețime, în timp ce podeaua și spațiul de lucru, executate în marmură, conferă stilului o greutate potrivită.

Scaunele pentru bar, stilizate și tapițate cu țesătură realizată manual, draperiile grele din stofă, precum și un candelabru bogat, asemeni celui ce descinde în living, sunt doar câteva din elemente-cheie care asigură medierea de succes a celor trei spații: bucătărie, living și sufragerie.

Dormitorul însă, luând în calcul finalitatea spațiului, este desenat într-o manieră mai lejeră. Laitmotivul stilistic al proiectului este condus și aici prin intermediul candelabrului, plafonului și a lemnăriei, în timp ce patul matrimonial și dulapul-cupeu cu suprafața de oglindă degajează atmosfera odăii, amplificându-i spațiul și adăugându-i o notă de contemporanitate.

Designul apartamentului mizează pe o balanță a contrastelor, reușind să combine culori aflate la poli opuși: lumina de gală a candelabrelor este reflectată de suprafețele metalice și sticloase ale detaliilor de interior, dar nu oriunde și nu întâmplător, ci pe suprafața moale a mobilierului, garantând astfel o atmosferă călduroasă și primitoare, un sentiment de acasă.

Classic Apartment V

Classic Apartment V

Classic Apartment V

Classic Apartment V

Classic Apartment V

Classic Apartment V

Classic Apartment V

Classic Apartment V