Only Coffee House

COFEE HOUSE CONCEPT 2007

Concept elaborat pentru ediția din 2007 a Concursului pentru Tineri Designeri, organizat de rețeaua  de magazine „Casa Modernă” și rețeaua de localuri „Coffee House” sub patronajul Uniunii Arhitecților din Republica Moldova și a Uniunii Designerilor din Republica Moldova, câștigător al locului III.

Un design primitor, a cărui atmosferă călduroasă este subliniată de nuanțele caramel și toffee. Interiorul cafenelei este împărțit în trei zone distincte. Prima zonă este spațiul comun, cu măsuțe elegante, rotunde, pe un singur picior, ancorate de scaune minimaliste, fiind un spațiu destinat unei cafelei și ziarului de dimineață.

A doua zonă este cea din spatele parapetului de sticlă, din care se insinuează felinarele stradale ce coboară mai apoi deasupra meselor, design ce induce atmosfera unei cafenele chic cu terasă în aer liber. Zona este compusă din mese dreptunghiulare cu fotolii-canapele în stilul băncilor retro din tramvaie, dispuse de ambele părți ale mesei. Designul acestei zone imită bistro-urile 24/7 în care îți savurezi cafeaua americană la filtru în timp ce mănânci distrat o porție de cartofi prăjiți sau niște clătite pufoase. 

 A treia zonă este una intimă, ascunsă în semi-întunericul coloanelor de cărămidă.  La adăpostul canapelelor din piele care înconjoară masa în formă de semilună îți poți petrece întreaga seară a) în compania prietenilor, făcând un mic party de gașcă sau b) alături de iubită, la o gustare de seară și un cocktail. Lumina artificială care imită lumânările îți garantează o atmosferă potrivită pentru ambele ocazii.

Only Coffee House

Only Coffee House

Only Coffee House

Only Coffee House

Only Coffee House