Perpetual Green

VILLA @ BĂLȚI. 2012
 
O vilă în stil contemporan, cu gard din lemn și piatră, cu multă verdeață ce învăluie casa, dându-i un aer natural, firesc. Imobilul, desfășurat pe 2 nivele, se înalță suplu, având un design asimetric, dar grațios. Căpriorii din lemn brun, ieșiți în afara acoperișului, subliniază stilul rustic al vilei.

Balustrada balconului și al terasei de la parter sunt realizate din același material folosit și la construcția gardului, fapt care încheagă întregul design, dându-i o tușă unitară. Sculptate din gard viu, formele geometrice variate – conuri, trunchiuri de con, cuburi și prisme – toate susțin aerul geometric al casei.

Foișorul de vară nu face altceva decât să dubleze detaliile lemnoase folosite la designul vilei. Gardul viu și elementele florale derulate de-a lungul potecii care duce spre foișor creează o atmosferă feerică și misterioasă, integrându-se armonios în peisajul rustic.

Perpetual Green

Perpetual Green

Perpetual Green

Perpetual Green

Perpetual Green