New England Story

APARTMENT @ CIOCANA, CHIȘINĂU. Interior Design apartament cu suprafata de 75 m.p. 2012
 
Cum ar trebui să arate apartamentul contemporan situat într-un complex locativ din capitală, răspunzând în același timp întru totul celor mai actuale cerințe ale vieții în secolul XXI.

Apartamentul dispune de un living vast, perfect pentru serile petrecute în compania prietenilor, care vor aprecia confortul unei canapele luxoase din textil special. Îmbrăcat într-un mix echilibrat de brun deschis și verde pal, livingul inspiră o atmosferă degajată, firească.

Înclinația către utilitar a designului face posibilă folosirea cât mai eficientă a întregului spațiu din apartament, astfel încât dormitorul are o anexă izolată pe post de birou de lucru, iar bucătăria continuă într-o sufragerie semi-deschisă, fiind posibilă atât comunicarea acestor două spații, cât și relativa lor delimitare, după placul proprietarilor.

Un stil minimalist cu o abordare îndrăzneață ce recreează atmosfera eco. Contururi simple și dispuneri orizontale, lipsa excesului și simplitatea formelor, toate acestea – cheia succesului pentru un design proaspăt și modern.

New England Story

New England Story

New England Story

New England Story

New England Story

New England Story