The House of the rising sun

VILLA @ CITY CENTRE, DURLEȘTI. 2012

O casă modernă, cu design european și look grațios, elegant. Combinația de culori este cheia succesului acestui imobil, exteriorul preponderent alb subliniând delicatețea, semn sub care stă proiectul de față. Rozul atenuat, cenușiu, dedicat fețelor curbe ale perimetrului imobilului, pe care le scoate în evidență, este împrumutat din culoarea suculentă a acoperișului: un bordeaux încins. 

Aceeași culoare, dar cu o nuanță mai pastelată, mai ștearsă, o regăsim și în piatra care îmbracă baza casei. Astfel, avem o combinație formată din trei nuanțe diferite ale aceleiași culori, gradate haotic, formând on look stylish și cochet.

Casa este înconjurată de un landschaft rafinat, organizat cu bun gust, în stilul vastelor parcuri nemțești. Peluza bine-îngrijită este piesa de rezistență a aranjamentului outdoor, care este încadrat strict de gardul viu tuns scurt.

În spatele casei avem un foișor spațios, cu un aer lejer și nonșalant. Unul din pilonii foișorului este îmbrăcat în piatră de cosăuți, iar această piatră trece elegant într-o cascadă grațioasă care formează un mic bazin la baza pilonului.

The House of the rising sun

The House of the rising sun

The House of the rising sun

The House of the rising sun