Shades of Wood

VILLA @ CITY CENTRE, UNGHENI 2009
 
O casă realizată în stil clasic, cu cele mai fine nuanțe contemporane, menite să pună în valoare clasicismul interiorului. Imobilul cu demisol, parter și etaj este destinat unei familii numeroase care duce un mod activ de viață.
Antreul primitor lasă impresia unui vestibul vast datorită geamului și a oglinzii mari. Vitraliile folosite pentru ușa principală și pentru ușile de interior constituie un element impresionant. Aceste inserții de culoare dau viață și îmblânzesc intrarea în imobil, care este dominată de culori neutre.

Livingul și sufrageria creeză un spațiu comun destinat atât relaxării, cât și meselor luate în sânul familiei. Sistemul home cinema cu un ecran impunător și boxe stilizate în designul mobilierului oferă contextul potrivit unei seri dedicate cinematografiei franceze, în timp ce la focul șemineului îți poți savura liniștit trabucul cubanez după ce copiii s-au culcat deja.  Bucătăria comunică cu spațiul living-sufragerie printr-un perete lipsit de ușă, dar este, totuși, retrasă,  ceea ce constituie o soluție perfectă împotriva răspândirii mirosurilor apetisante din timpul pregătirii mâncării.

Scările care duc către etaj, fiind realizate din lemn natural de nuanța ciocolatei amărui, sunt o adevărată operă de artă. Elementul de lux pe care îl introduc scările este susținut de efectul pe care-l produce unitatea lemnului din întregul spațiu living-sufragerie, întreaga mobilă, ușile de interior, geamurile și brâul alăturat scărilor fiind realizate din același material. Mobilierul din baie, precum și cel din biroul-bibliotecă este executat din lemnul splendid al parterului, fapt care dă o notă de șic întregului imobil.

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood

Shades of Wood