Giant Black Print

COCOCAFE CONCEPT. 2012

Suntem oboșnuiți să asociem noțiunea de cafenea cu un spațiu intim, o mică terasă unde să ne bem cafeaua de dimineață, cu măsuțe șubrede pe un singur picior înghesuite una în alta. Însă această cafenea nu este una ca oricare alta, este o cafenea-eveniment, un continuu foc de artificii, un podium pentru spectacole de haute couture.

Clădirea localului, cu arhitectura sa cubistă, cele trei laturi din sticlă și exteriorul negru, creează condițiile perfecte pentru un anturaj glamorous. Pavajul din jurul spectacularului imobil și cel de pe terasă, o combinație conservativă, dar luxoasă, de marmură albă și neagră, continuă ritmul pretențios pornit de designul proiectului.

Terasa este compusă din trei zone, una dintre ele fiind dispusă lateral clădirii, la adăpostul unor copaci și arbuști verzi care izolează acest spațiu. A doua zonă este un adevărat show al belșugului și luxului. În centrul platoului se desfășoară un havuz cu buza la nivelul pământului, care-i dă o notă sofisticată și fancy. Pietrele poleite cu aur și copacul argintat din centrul havuzului sunt simboluri explicite ale hi-life-ului și ale extravaganței. Un podeț de lemn se arcuiește elegant de-a lungul unei porțiuni a bazinului, urcând într-o pantă ușoară și lină, ale cărei curbe plăcute strânesc admirația celor din jur. Câteva mese sunt aranjate pe acest podeț, oferind clienților o priveliște amplă, excentrică, asupra întregii terase.

A treia zonă a terasei este localizată în extensia celei de-a doua, făcând un val radial în continuarea havuzului. Această parte a  terasei este dedicată, cel mai probabil, nopților albe și interminabile, în timpul cărora cafeneau lounge se transformă într-un club de noapte în care își dă întâlnire lumea mondenă și păsările de noapte.

Un local contemporan, în stil high-tech, izbitor prin caracterul său energic și voluptuos în același timp. O amprentă indiscutabilă în atmosfera grim a orașului, ce va capta multă vreme atenția tuturor trecătorilor și petrecăreților, busnissmanilor și vedetelor.

Giant Black Print

Giant Black Print

Giant Black Print

Giant Black Print

Giant Black Print

Giant Black Print

Giant Black Print