Metro Quadro Royal Bath

METRO QUADRO SHOWROOM CONCEPT. Republica Moldova, or. Chisinau, sec. Riscani. 2011
 
Concept îndeplinit pentru Metro Quadro. Un showroom care realizează cele mai favorabile aranjamente, punând în valoare fiecare componentă a interiorului. Fiind un puzzle de băi și toalete, acest showroom te introduce într-o lume a căzilor și dușurilor, jucându-se cu materiale complexe în cel mai gingaș mod cu putință.

Designul acestui centru de expoziții pune în lumină atât splendoarea, cât mai ales rezistența mobilieruluilucrat în ceramică, spulberând orice preconcepție legată de durabilitatea pieselor în cauză. Gresia și faianța devin, în multitudinea de băi desfășurate în cadrul showroom-ului, paleta și pensula designerilor, permițându-le să pună în practică ideile lor cele mai fantastice.

Prin combinarea ingenioasă a pieselor comercializate, specialiștii de la SmartDesign oferă interioare deja finisate, pe care cumpărătorii le pot adapta direct la toaletele și băile proprii. În acest fel, conceptul prezentat nu este doar un spațiu care-și expune marfa, ci un spațiu gândit astfel încât să se prezintă în fața clientului în cea mai frumoasă și delicată formă a sa.

Metro Quagro este reprezentant oficial în Republica Moldova al Marazzi Group – ceramice Ragno, echipament sanitar Hatria, căzi de baie Glass, cabine de duș Samo, mobilier pentru baie Mastella, robinete Mamoli, mozaic Mosaico+, mobilier de artă Fratelli Mirandola, mobilier sub măsură Arredo-Legno. Pentru detalii, adresați-vă la adresa următoare:Republica Moldova, Chișinău, str. Bogdan Voievod, nr. 7. Telefon: (+373)69 170 375; (+373)69 295 228; E-Mail: info@metroquadro.md

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath

Metro Quadro Royal Bath