Late night in Town

IRIS HOTEL @ PETRICANI, CHIȘINĂU. 2010

Un set alcătuit din patru variațiuni de design pentru fațada Hotelului Iris, care nu se deosebesc în mod flagrant, dar ale căror diferențe sunt esențiale în mesajul pe care vor să-l transmită. Această construcție, care maschează intrarea propriu-zisă în hotel, realizează un acoperiș care are o menire dublă: servește drept protecție pentru clienți și dă o notă maiestuoasă hotelului.

Prima fațadă este realizată într-un roșu carmin, o culoare juicy care-ți captează atenția într-o fracțiune de secundă. Firma hotelului este scrisă cu litere albe pe un semicerc care are marginile tapetate cu o bandă albă subțire. Acest acoperiș este susținut de patru piloni circulari, realizați în aceeași culoare roșu carmin.

A doua variantă a fațadei păstrează semicercul, dar în proporții mai mici, peste care este scoasă o limbă albă dreptunghiulară pe care numele hotelului este scris în culoarea construcției, care este, după caz, un albastru safir, un galben muștar sau brun heraldic. Pilonii celui de-al doilea model sunt cubici, păstrând tendința geometrică a limbii albe.

Late night in Town

Late night in Town

Late night in Town

Late night in Town