Yoga until noon

APARTMENT @ CITY CENTER, CHIȘINĂU 2012
 
Acest interior contemporan este executat într-un stil minimalist exclusivist care, deși tributar liniilor drepte, curate și suprafețelor netede, lucioase, de revistă, păstrează totuși toate acele elemente moi, confortabile, ce inspiră căldura definitorie unui cămin cu adevărat respectabil. Culorile pal-deschise promit încă de la intrare o viitoare epocă luminoasă și optimistă, aceea a nobleții imprimate celor mai mici gesturilor cu ajutorul texturile light-aristocratice, a contextului degajat și, în același timp, atent într-o manieră smart.

Holurile prietenoase nu ezită să te conducă încă de la început într-un living destinat cu adevărat petrecerii întregului timp liber, fie în compania familiei, pe canapeaua-șezlong, în fața televizorului, fie cufundat în fotoliul exquisite cu ceva de citit, privind din când în când pe fereastra ce descupează peretele exterior în întregime, fie în compania prietenilor, așezat alături de ei la această dinning table discret poziționată în spatele canapelei și, în același timp, suficient de aproape de bucătărie – avantaj vizibil în momentele în care, fără a deranja pe nimeni, te vei ridica neobservat pentru a aduce încă o sticlă de vin seara târziu, evitând astfel protestele oaspeților.

Un blat plutitor desparte bucătăria cea de un alb impecabil și camera de zi, spațiu aproape insesizabil, dar ușor de valorificat în diminețile în care nu vrei decât să te așezi undeva la îndemână pentru a-ți consulta agenda sau pentru a supraveghea mic-dejunul copiilor cât timp bei o cafea și trimiți câteva e-mail-uri importante. 
Dormitorul principal subîntinde definiția confortului matrimonial prin concretețea utilitară – un pat primitor și elegant, luminat subtil de dedesubt, fapt ce-ți permite să nu aprinzi o lumină intruzivă ori de câte ori îți dorești să te ridici pentru câteva momente, o garderobă camuflată perfect în peisaj, dar și un boudoir cochet, completat de un fotoliu ce vorbește aceeași limbă, a intimității.

 În aceeași ordine de idei, dormitorul copiilor vine în întâmpinarea tuturor nevoilor micuților tăi, fie ele educative sau distractive, fie elementare, fapt ce garantează o creștere armonioasă într-o atmosferă plăcută și îngrijită.
Remarcabil și de un real folos este și clasica debara transformată ingenios într-un dressing încăpător, ce-ți va permite să păstrezi cu ușurință apartamentul curat și în ordine.
Camerele de baie punctează la toate capitolele amintite mai sus, subliniind modernitatea moderată, îmblânzită, a proiectului în cauză – aspect la care își aduc aportul corpurile de iluminat alese și poziționate în apartament cu o foarte bună conștiință a spațiului.

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon

Yoga until noon