Auto Doctor Salon T

AUTODOCTOR @ TELECENTRU, CHIȘINĂU. Design Interior al unui salon cu suprafata de 60 m.p. 2014

Design rece și solid, realizat pentru rețeaua de magazine AutoDoctor, specializate în piese auto. Fiind vorba despre un salon care se ocupă de vânzarea pieselor auto, oferind totodată cumpărătorilor și consultanță, experții de la SmartDesign au conceput un interior cu mesaj business, care inspiră seriozitate și competență.

Realizat în culorile firmei – albastru și verde electric – designul este deja un brand care vorbește de la sine. Recepția-tejghea este îndeajuns de spațioasă, fiind gândită în așa fel încât să poată eficientiza fluxul de clienți. Ecranul decorativ din spatele recepției, precum și recepția însăși sunt efectuate din lumini LED care direcționează clientul către persoanele care-l pot ajuta.
Un interior brut și sincer, orientat către client, având un mesaj sincer, care mizează pe comunicarea eficientă dintre cumpărător și vânzător și care nu se limitează la relația comercială. La AutoDoctor, specialiștii au întotdeauna timp să te asculte și vor găsi mereu o sluție eficientă pentru problema ta.

Auto Doctor Salon T

Auto Doctor Salon T

Auto Doctor Salon T

Auto Doctor Salon T

Auto Doctor Salon T