Auto Doctor Salon C

AUTODOCTOR @ BUICANI, CHIȘINĂU. Republica Moldova, or. Chisinau, sec. Buicani. 2014
 
Design rece și solid, realizat pentru rețeaua de magazine AutoDoctor, specializate în piese auto. Fiind vorba despre un salon care se ocupă de vânzarea pieselor auto, oferind totodată cumpărătorilor și consultanță, experții de la SmartDesign au conceput un interior cu mesaj business, care inspiră seriozitate și competență.

Beneficiind de un spațiu mai vast, sediul de față dispune de mai multe zone de expunere a mărfurilor, astfel fiind posibilă o mică expoziție a celor mai valoroase piese comercializate. În stilul clasic al firmei, în centrul atenției este pusă comoditatea clientului. Canapeaua, mașina de cafea și automatul de apă sunt la discreția însoțitorilor, în timp ce clienții sunt mai rapid deserviți de recepția la care pot lucra simultan trei experți.

Un design care inspiră seriozitate și competență, dar care pune pe prim plan interesele clienților. O atmosferă lejeră și plăcută – garantulcomfortului psihologic al cumpărătorilor care se vor lăsa în grija profesioniștilor de la Autodoctor.

Auto Doctor Salon C

Auto Doctor Salon C

Auto Doctor Salon C

Auto Doctor Salon C

Auto Doctor Salon C