Realizind proiectele dumneavoastra in 3D imagini de calitate, potentialii clienti, mult mai repede vor lua hotarirea de a cumpara sau de a fi deacord cu propunerile sau serviciile dumneavoastra.

Noi ne ocupam de vizualizarea comerciala a interioarelor si exterioarelor.

Clientii nostrii sunt:

1. Designeri de interior privati, arhitecti.

2. Studiou de design si arhitectura.

3. Companii de constructie.

4. Agentii de publicitate.

5. Fabrici producatoare de faianta, grup tehnico-sanitare, corpuri de iluminat, mobila, etc.

La fel de productiv colaboram cu companii internationale cit si cu cele locale.

Partile noastre puternice, caracteristicile care ne diferentiaza si beneficiile care va aduc:

1. Imagini 3D fotorealiste de calitate inalta. - Cu cit imaginea este mai clara si gustoasa, cu atit mai usor veti convinge clientul.

2. Elaborarea proiectului pe etape. - Astfel dumneavoastra sunteti la curent la ce etapa se afla proiectul si puteti introduce schimbari la timp.

3. Control tehnic. - Astfel veti ecomonisi timp deoare nu veti fi nevoiti sa explicate proiectul.

4. Control artistic. - Pictorul nostru stie cum sa scoata in evidenta detaliile ca imaginea sa fie emotional incarcata, unde clientul ar dori sa se afle si sa traiasca.

5. Respectarea termenelor. - Noi respectam clientii nostril, stim ce este deadline si obligatiuni, de aceea mereu respectam termenii.

6. Preturi adecvate. - Pretul contractat este final, acesta se mareste doar in caz ca se mareste volumul de lucru.

7. Experienta de lucru cu Designeri si Arhitecti. - Angajatii nostrii inteleg perfect desenele tehnice, usor se adapteaza si inteleg schitele de mina, cu o experienta bogata in lucru cu designeri si arhitecti. - Noi nu ghicim, corect intelegem comentariile dumneavoastra. - Astfel veti fi siguri ca gindurile si comentariile Dvs au fost intelese corect, la final veti primi rezultatul dorit. - De asemenea ne gindim asupra partii ce lipseste din proiect si sa facem ca sa fie “Frumos”.

8. Oficiu personal. - Lucram in oficiu zilnic (luni - vineri) de la 9.00 pina la 18.00. -Aveti posibilitatea de a ne vizita si de a verifica la ce etapa se afla proiectul.

9. Conditii avantajoase pentru clientii fideli. - Cu cit este mai simpla si logica formularea cerintelor, cu atit mai mic va fi pretul si timpul realizarii proiectului. - Daca doriti va putem invata cum sa comunicati cu noi mai efectiv, dupa o schema speciala, sa puteti usor sa formulati cerintele, pentru a economisi timp.

10. Posibilitatea elaborarii conceptelor. - Puteti da doar conditiile si planul incaperii sau fatadele, si noi elaboram restul.

Etapele de lucru pentru vizualizare:

1. Primirea cerintelor. - La aceasta etapa Dvs ne oferiti toata informatia necesara pentru proiect. Ne puteti da o lista cu cerintele complete sau pe etape, prin internet sau intilnindu-ne personal.

2. Modelarea obiectului, amplasarea camerelor. - La acesta etapa se modeleaza in 3D toata informatia primita. Dupa modelarea obiectului noi amplasam camerele si va prezentam rezultatul la verificare.

3. Verificarea, introducerea corectarilor necesare. - Dumneavoastra verificati rezultatul primit. Se introduce modificarile noi, daca este necesar. Rezultatul acestei etape va fi acceptarea unghiurilor de luat vederi si modelul alb al proiectului.

4. Crearea materialelor, texturilor, luminei, introducerea elementelor. - Pe baza dorintelor dumneavoastra noi cream materialele, texturile, punem lumina, introducem elementele necesare care dau viata scenei 3D.

5. Verificarea, introducerea corectarilor necesare. - Rezultatul etapei va fi acceptarea imaginii create dupa proiect, cu materiale, texturi, lumini, culori, elemente decorative, etc. propuse de dumneavoastra.

6. Preview final, intarirea. - sunt introduse toate comentariile, corectarile dumneavoastra, ca inca o data sa ne convingem ca totul este cum ati planuit. Noi calculam preview-ul final, astfel proiectul se socoate finalizat.

7. Calcularea imaginii de inalta calitate din toate unghiurile necesare. - Dupa intarirea imaginii finale avem nevoie de aprozimativ 1-2 zile lucratoare, ca sa calculam si sa prelucram toate vederile modelului, cu o rezolutie inalta.